ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Sângera a intrat în carantină

13:55 | 02.07.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 2 iul. /MOLDPRES/. Primăria orașului Sângera, din municipiul Chișinău, a intrat în carantină, până la data de 12 iulie, după ce un angajat al instituției a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus, transmite MOLDPRES.

Potrivit unei decizii a Primăriei Sângera, se stabilește regimul de carantină în această primărie și se interzice accesul în instituție al persoanelor fizice și juridice. Totodată toate persoanele care au intrat în contact cu persoana declarată pozitiv la testul COVID-19 se vor afla în regim de autoizolare la domiciliu. În decizia emisă de primarul localității, se stabilește regim de autoizolare al angajaților din instituție până la data de 12 iulie.

Amintim că nu este primul caz de infectare cu coronavirus la Sângera. Primarul localității, Valeriu Popa, a anunțat la data de 23 martie primul caz de infectare cu COVID-19.

Localitatea Sângera face parte din municipiul Chișinău, iar în componența ei intră satele Dobrogea și Revaca.  Cele trei comunități au un total de peste 15 mii de locuitori.

img20005335

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!