ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Aproape 1000 de minori din R. Moldova au fost infectați cu COVID-19

10:07 | 03.07.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 3 iul. /MOLDPRES/. Un număr de 945 de copii și 152 de femei gravide au fost infectați cu COVID-19. O bună parte din ei deja s-au vindecat. Anunțul a fost făcut vineri în cadrul unei conferințe de presă de către directorul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică /ANSP/, Nicolae Furtună, comunică MOLDPRES.

Șeful ANSP a menționat că, în prezent, au fost înregistrate 17150 de cazuri de infectare cu COVID-19, dintre acestea peste 450 sunt în stare gravă.

El a reiterat îndemnul către părinți să fie precauți și să evite locurile aglomerate și terenurile de joacă. Furtună a solicitat cetățenilor, mai ales locuitorilor din orașe, să evite locurile aglomerate, să păstreze distanța, iar dacă nu au strictă necesitate să nu urce în transportul public.

img20005352

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!