ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

15:01 | 31.07.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 31 iul. /MOLDPRES/. Guvernul l-a numit în şedinţa de astăzi pe Cornel Lebedinschi în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, transmite MOLDPRES.

De asemenea, în aceeași şedinţă, Cabinetul de miniştri l-a rechemat pe Vasile Bumacov din funcţia de ambasador al Republicii Moldova în Japonia şi Republica Coreea.

Membrii Executivului au votat şi pentru numirea Olgăi Tagadiuc în postul de director general al Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare.

De asemenea, Guvernul a votat pentru eliberarea lui Vitalie Valcov din funcţia din director general al Biroului Naţional de Statistică (BNS), ca urmare a expirării mandatului. Totodată, miniştrii au aprobat candidatura lui Oleg Cara în calitate de şef BNS. 

img20006195

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!