ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Revista ”Moldova” va fi reorganizată prin fuziunea ei de către Biblioteca Națională

19:12 | 31.07.2020 Categorie: Cultură

Chişinău, 31 iul. /MOLDPRES/. Guvernul Republicii Moldova a aprobat astăzi hotărârea cu privire la reorganizarea Întreprinderii de Stat „Revista socio-culturală „Moldova”, informează MOLDPRES.

Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de către secretarul de stat în domeniul culturii, Andrei Chistol.

Potrivit oficialului, proiectul prevede reorganizarea Întreprinderii de Stat „Publicația periodică Revista social-culturală „Moldova”, prin fuziunea acesteia de către Instituția Publică „Biblioteca Națională". Ca urmare a acestui fapt, prin prisma specificului de activitate, are loc transmiterea Publicației periodice Revista social-culturală „Moldova” din gestiunea Agenției Proprietății Publice în subordinea MECC.

Proiectul este elaborat în scopul raționalizării și eficientizării cheltuielilor bugetare, necesitatea asigurării autorității publice de specialitate în domeniul culturii a unei publicații periodice de profil, menită să reflecte activitatea organelor de specialitate, prezentarea personalităților din domeniu, evenimente socio-culturale, precum și distribuirea publicațiilor în țară și peste hotare.

img20006217

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!