ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Cehe

18:24 | 16.10.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 oct. /MOLDPRES/. Evoluția relațiilor bilaterale în cadrul parteneriatului existent între cele două ţări, reluarea lucrărilor Comisiei mixte interguvernamentale de cooperare economică, precum și dezvoltarea în continuare a cooperării în domeniile economic, cultural şi social au fost temele pe agenda discuțiilor ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea, cu ambasadorul ceh la Chișinău, Zdeněk Krejčí, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

Părțile au reafirmat voința reciprocă de a intensifica dialogul politico-diplomatic între ambele state, convenind organizarea unor întâlniri de lucru în perioada următoare.

Ministrul a adus mulțumiri partenerilor cehi pentru susținerea constantă a eforturilor de integrarea europeană ale Republicii Moldova și menținerea țării noastre pe lista statelor prioritare pentru asistență externă a Cehiei, precum și pentru disponibilitatea de a extinde domeniile în cadrul asistenței pentru dezvoltare oferită țării noastre.

Sursă foto: MAEIE

img20008222

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!