ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău a încasat peste 43 de milioane de lei după ce a vândut 15 terenuri la licitație

13:29 | 20.11.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 20 nov. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău informează că, din vânzarea a 15 terenuri expuse la licitație, a încasat 43,41 milioane de lei, transmite MOLDPRES.

Din cele 19 loturi de teren din intravilanul municipiului Chișinău expuse astăzi la licitație cu strigare, au fost vândute 15.

La concurs au fost expuse terenuri cu diverse suprafețe: de la 0,0138 ha, până la 1,16 ha, pentru diverse destinații: depozit de produse angro, stație de deservire auto, bază de producere, obiectiv comercial, casă locativă individuală, pentru deservirea obiectivului existent etc. Prețul inițial al loturilor a variat de la 150 mii lei până la 3,1 milioane de lei.

La licitații pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini.

img20009187

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!