ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău solicită Curții de Conturi efectuarea mai multor controale financiare

17:55 | 20.11.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 20 nov. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău dorește o misiune de audit financiar complex pentru anii 2018 – 2020 în întreprinderile municipale, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat astăzi că a avut o întâlnire de lucru cu președintele Curții de Conturi, Marian Lupu, în care a mulțumit pentru misiunile de audit realizate de această instituție în cadrul structurilor municipale și a planificat altele noi.

Potrivit oficialului, o misiune de audit financiar complex pentru perioada 2018-2020 este necesară. „Mi-aș dori ca aceste acțiuni de audit să înceapă la Î.M. „Piața Centrală”, Regia „EXDRUPO”, Î.M. „Lumteh”, Î.M. „Regia Autosalubritate”, Î.M. Asociația de Gospodărire „Spații verzi”, a specificat Ceban.

Edilul capitalei a menționat că verificările financiare sunt necesare, mai ales la acele întreprinderi în care administrația municipală își propune să investească pentru modernizare.

“Vreau claritate în planurile de acțiuni a tuturor întreprinderilor și direcțiilor municipale”, a concretizat Ceban.

img20009204

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!