ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Preşedintele Maia Sandu efectuează o vizită oficială în Ucraina

11:28 | 12.01.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 12 ian. /MOLDPRES/.  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează astăzi o vizită oficială în Ucraina, transmite MOLDPRES.

Programul vizitei şefului statului la Kiev include întrevederi cu omologul său ucrainean Volodymyr Zelenskyy, în format tete-a-tete, precum şi lărgit. De asemenea, Maia Sandu se va întâlni cu președintele Radei Supreme a Ucrainei, Dmytro Razumkov, şi cu Prim-ministrul Ucrainei, Denis Shmygal.

Preşedintele Moldovei şi-a început prima sa vizită oficială internaţională în calitate de şef de stat cu depunere de flori la Monumentul Soldatului Necunoscut şi la Memorialul victimelor Holodomorului din Kiev. Maia Sandu a depus şi o lampă aprinsă în memoria celor căzuți în Piața Maidan - Nebesnaya Sotnya.

 

foto: alegeri.md

 

img21000144

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!