ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciile municipale au intervenit cu material antiderapant pe drumurile din Chișinău

12:37 | 12.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 12 ian. /MOLDPRES/.Serviciile municipale au împrăștiat 68,3 tone de sare și 36 de tone de material antiderapant pe străzile municipiului Chișinău, transmite Moldpres.

Municipalitatea Chișinău a anunțat că în urma temperaturilor scăzute serviciile municipale de profil au intervenit pe străzile din capitală și suburbii pentru a împrăștia material antiderapant. Astfel, pentru asigurarea circulației rutiere, 15 utilaje speciale au împrăștiat 68,3 tone de sare curată și 36 tone de material antiderapant.

În același timp, primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat pe rețelele de socializare că, în condițiile în care se vor înregistra temperaturi negative în timpul nopții,  această acțiune va continua.

De asemenea, la ședința on-line a serviciilor municipalității din data de 11 ianuarie s-a decis instituirea unei celule de criză care va gestiona situația de iarnă severă care se prognozează în această săptămână.

 

foto: dcnes.ro

img21000146

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!