ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La sfârșitul acestei sptămâni se reiau competițiile sportive

15:18 | 13.01.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 13 ian. /MOLDPRES/.Competițiile sportive vor fi reluate cu începere din 16 ianuarie, transmite Moldpres.

Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a decis astăzi că, începând cu data de  16 ianuarie este admisă desfășurarea competițiilor sportive fără spectatori, desfășurate în aer liber și în spații închise de către federațiile sportive din țară, acreditate de către Ministerul Educației Culturii și Cercetării. 

Autoritățile Republicii Moldova au prelungist starea de urgență în sănătate publică până la 15 februarie. Prin acest document sunt interzise activitățile cluburilor de noapte, a discotecilor, ringurilor de dans și altor unități comerciale de acest tip. De asemenea, restaurantele și cafenelele au un program mai redus de lucru, de la șapte dimineața până la zece seara.

 

foto: ru.ikipedia.org




 

img21000172

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!