ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei persoane au ajuns la spital în urma unei explozii care a avut loc într-un bloc de locuit de la Botanica

21:40 | 22.02.2021 Categorie: Societate

Chișinău, 22 feb. /MOLDPRES/. O femeie și doi minori, de unu și 10 ani, au ajuns la spital pentru îngrijiri în urma unei explozii care a avut loc în seara zilei de azi într-un bloc de locuit cu șase nivele de pe strada Independenței 12/1 din municipiul Chișinău, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:17 minute. La fața locului au fost îndreptate patru echipaje de salvatori. Angajații IGSU au stabilit că, în urma exploziei, într-o bucătărie comună au fost afectate geamurile și ușile în apartamentele de la etajele 1- 5. Păreții portanți nu au fost afectați.

Salvatorii au verificat toate locuințele pentru a stabili dacă nu au fost blocate persoane sub dărâmături. Victime nu au fost raportate, iar potrivit informațiilor preliminare, doi minori și o femeie au avut de suferit.

În prezent, la fața locului lucrează toate serviciile abilitate. Cauza și circumstanțele producerii deflagrației urmează a fi stabilite de specialiști.

foto: IGSU

img21001379

img21001379

img21001379

img21001379

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!