ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

De la începutul anului, 21 de șoferi au fost amendați pentru că au condus în stare de ebrietate

13:06 | 23.02.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 23 feb. /MOLDPRES/. 21 de șoferi au fost sancționați de la începutul anului curent, cu amenzi de până la 25 000 de lei, după ce au condus în stare de ebrietate, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, tot de la începutul anului, pe teritoriul țării au avut loc 21 de accidente rutiere, la volanul mașinilor aflându-se persoane care nu dețin dreptul de a conduce un autovehicul. În consecință, o persoană a decedat, iar alte 30 au fost traumatizate.

Tot în această perioadă, ofițerii de patrulare au documentat peste 1200 de persoane care au condus fără a deține documentele necesare. Pentru această încălcare, legislația prevede o amendă de la 1500 la 3000 de lei.

img21001394

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!