ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști

11:51 | 02.05.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 mai. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat astăzi un mesaj de felicitare cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

În mesaj se menționează:

„Azi, creștinii ortodocși din întreaga lume sărbătoresc Învierea Domnului Isus Hristos. E o zi plină de evlavie și bucurie, o zi în care familiile noastre se întâlnesc la masa de sărbătoare, comunică, îi sună pe cei aflați departe și reînnoiesc legăturile pentru a-și spune unii altora „Hristos a înviat!”.

Dragi prieteni, trăim momente grele, trecem printr-o perioadă care ne testează tăria, bunătatea, capacitatea de a ne proteja aproapele, puterea de a ne ajuta unii pe alții. Vă rog din suflet să vă păziți și să-i păziți pe cei din jur de boală. Purtați numaidecât măști în spații închise, păstrați distanța și petreceți cât mai mult timp afară.

Încercarea prin care trecem ne învață să fim generoși, ne învață că depindem unii de alții, ne învață cât de grea este responsabilitatea noastră pentru fiecare acțiune. Gândurile noastre astăzi vor fi și la cei bolnavi, la cei care luptă pentru viață, la lucrătorii medicali, care și în noaptea Învierii au stat de veghe lângă cei aflați în suferință.

Dragi prieteni, vă adresez sincere felicitări cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști și vă doresc pace și liniște - nouă tuturor și întregii Moldove! Sănătate și bunăstare, pace, bucurie și frumusețe! 

Sfintele Sărbători ne învață să fim mai buni, să fim recunoscători pentru binecuvântările care ni se dau, să fim conștienți că fiecare clipă merită trăită cu bucurie din plin. Fie ca lumina acestei sărbători să ne aducă împlinire și claritate. 

Vă urez Paște Fericit! 

Hristos a înviat!

Христос Воскрес!

Hristos dirildi!”

img21003237

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!