ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zinaida Greceanîi: „Problemele din societate trebuie să fie prezentate obiectiv, corect și independent”

19:21 | 03.05.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 mai. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat astăzi un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

În mesaj se menționează:

„Stimați jurnaliști,

De  Ziua Mondială a Libertății Presei doresc să readuc în atenția tuturor importanța presei libere pentru o societate modernă și o democrație funcțională.

Pentru ca problemele care frământă societatea noastră și pe care le abordați să fie soluționate de noi, de autorități, ele trebuie să fie prezentate în mod obiectiv, corect și independent. Or, acesta este rolul presei libere – prin cuvântul cinstit să contribuie la progresul economic, social și politic.  

Presa a avut un rol crucial în reflectarea promptă și corectă a situației legate de pandemie. În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, vă mulțumesc pentru eforturile depuse în această perioadă complicată, dar și pentru toată munca desfășurată pe acest tărâm important.

Felicitări, stimați reprezentanți ai mass-media! Vă doresc sănătate, fericire și bunăstare!”

img21003245

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!