ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centrul Covid din Ceadâr-Lunga şi-a reluat activitatea

11:04 | 21.07.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. Secția de boli infecțioase din cadrul Spitalului raional Ceadâr-Lunga, care este şi Centru pentru pacienții cu Covid-19, şi-a reluat în această săptămână activitatea, în conformitate cu un ordin al Ministerului Sănătății, Muncii şi Protecției Sociale, transmite MOLDPRES

Potrivit autorităților, ieri, în acest Centru Covid erau internați cinci pacienți, dintre care trei aveau infecția cu noul coronavirus confirmată. Astăzi, în secție sunt internați deja nouă pacienți, dintre care șapte confirmați, arată gagauzinfo.md.

În ultimele 24 de ore, în autonomia găgăuză au fost identificate nouă cazuri de infectare cu Covid-19. În total, de la începutul pandemiei, în regiune au fost infectate 7083 de persoane. Cea mai mare rată de infectare (3629) se înregistrează în raionul Comrat.

Totodată, conform autorităților de profil, rata de vaccinare în UTA Gagauz-Yeri este cu puțin peste 4% şi este cea mai mică din țară.

foto: gagauzinfo.md

img21005251

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!