ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tinerii vor putea beneficia de granturi pentru dezvoltarea afacerilor

12:26 | 21.07.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat un nou Apel de granturi în cadrul Programului „Start pentru Tineri". Perioada depunerii aplicațiilor este 19 iulie-19 august, transmite MOLDPRES.

Antreprenorii care au absolvit Etapa a II-a a Programului sunt îndemnați să participe la etapa de finanțare.

Valoarea maximă a grantului este de 180 mii de lei. Contribuția proprie este de minim 20 la sută.

Banii se oferă pentru echipamente, mașini, utilaje, instalații de lucru, aparate și instalații de măsură, control și reglare, tehnică de calcul. Până la 30% pentru active nemateriale: softuri, francize, obținerea certificatelor de calitate.

La concurs se pot înscrie tinerii cu vârsta între 18-35 de ani, care au absolvit Etapa a II-a a Programului și dețin o companie nou-înregistrată pe piață (mai puțin de doi  ani).

foto: ODIMM

img21005254

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!