ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În 2021, nouă persoane au murit în accidente cu implicarea motocicletelor

12:33 | 21.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. De la începutul acestui an, pe teritoriul țării s-au produs 98 de accidente rutiere cu implicarea transportului moto. În rezultatul acestora, nouă persoane au decedat, iar 101 s-au ales cu traumatisme grave, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Inspectoratului Național de Securitate Publică, principalele cauze ale accidentelor sunt starea de ebrietate, viteza de deplasare și starea tehnică a motocicletelor.

Din cauza abaterilor depistate de către polițiștii de patrulare, la parcările speciale au fost duse peste 650 de motociclete.

INSP atenționează conducătorii auto ca înainte de a urca la ghidonul motocicletelor să verifice starea tehnică a unităților de transport, să poarte obligatoriu elemente reflectorizante și să respecte Regulamentul Circulației Rutiere.

foto: INSP

img21005256

img21005256

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!