ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol a câștigat în fața campioanei Armeniei

12:30 | 21.07.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol a întrecut cu 1-0 pe campioana Armeniei, Alashkert Erevan. O victorie în retur califică echipa moldoveană în grupele Ligii Campionilor, transmite MOLDPRES.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, golul victoriei a fost înscris de Henrique de Susa Silva în minutul 85. Returul este programat la Tiraspol, pe 28 iulie.

În cazul calificării în următoarea etapă a competiției, Sheriff va juca cu echipa câștigătoare a confruntării dintre Kairat Almatî și Steaua Roșie Belgrad.

Sheriff Tiraspol a mai jucat în grupele cupelor europene în sezonul 2017/2018. Atunci, campioana moldoveană s-a clasat pe locul trei într-o grupă cu Lokomotiv Moscova, FC Copenhaga și Zlin (Cehia). Formația tiraspoleană a acumulat 9 puncte, la egalitate cu FC Copenhaga, însă danezii s-au calificat în șaisprezecimile de finală grație rezultatelor din meciurile directe.

foto: fmf.md

img21005257

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!