ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primarul Chișinăului respinge ideea implicării în activitatea politică

09:30 | 22.07.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 22 iul. /MOLDPRES/. Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, respinge ideea implicării în activitatea politică, transmite MOLDPRES.

Prezent la o emisiune televiziată, edilul Chișinăului a menționat că prioritatea lui este soluționarea multiplelor probleme cu care se confruntă municipiul. “Îmi exprim speranța că municipalitatea Chișinău va avea o colaborare bună cu noua guvernare, dacă acest lucru nu se va întâmpla municipalitatea își va continua activitatea pe cont propriu”, a declarat Ceban la postul de televiziune Jurnal TV.

Primarul a specificat că a recomandat anterior angajaților municipalității să nu se implice în campania electorală, același lucru fiind respectat și de el. „Particip la unele ședințe ale PSRM pentru că acolo sunt discutate subiecte care vizează inclusiv activitatea primăriei ori a Consiliului Municipal Chișinău. Am evitat să mă implic în recenta campanie electorală și am recomandat același lucru funcționarilor municipalității”, a spus acesta.

Ceban a respins ideea implicării sale în activitatea politică. „N-am timp de alte lucruri. Tot ce fac eu acum este să consolidez echipa și să facem față așteptărilor pe care le au locuitorii municipiului”, a declarat edilul.

El a subliniat că „80% din deputații în Parlament locuiesc în municipiul Chișinău, ceea ce înseamnă că sunt probleme comune, nu doar ale mele” și a venit cu inițiativa de rezolvare în comun a acestora. „Sper că vom avea o comunicare corectă și în beneficiul locuitorilor. Dacă nu se va întâmpla, vom merge pe cont propriu”, a rezumat Ion Ceban.

img21005278

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!