ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi candidați vor concura pentru funcţia de vicedirector al Agenției Medicamentului

15:20 | 15.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 sep. /MOLDPRES/. La 15 septembrie a avut loc ședința Comisiei de concurs pentru admiterea candidaților la funcția publică de conducere de nivel superior de director general adjunct al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, relatează MOLDPRES.

În urma evaluării dosarelor de către Comisia permanentă pentru organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a funcțiilor publice de conducere de nivel superior și a corespunderii cerințelor înaintate funcției au fost admiși 2 candidați: Cibotari Silvia și Carauș Vladimir, a precizat Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Următoarea etapă este Competiția CV-urilor, care va avea loc pe 22 septembrie curent, ora 10.00, la Casa Guvernului. 

Şedinţa Comisiei privind admiterea candidaților poate fi accesată la următoarea adresă: https://www.youtube.com/watch?v=jhM5x1RJUPI. 

Concursul se desfășoară în baza Regulamentului cu privire la ocuparea funcției publice prin concurs (Hotărârea de Guvern nr. 201/2009, anexa nr. 1) care, după examinarea dosarelor (admiterea la concurs), prevede următoarele etape: 1. Competiția CV-urilor; 2. Proba scrisă; 3. Interviul. 

Pentru fiecare etapă candidații vor fi notați cu un punctaj de la 1 la 10. Fiecare etapă este eliminatorie pentru candidații care vor obține un punctaj mai mic de 7,5.

Foto: oficial.md

img21006773

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!