ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Executivul a numit un nou secretar de stat la Ministerul Agriculturii

16:04 | 15.09.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 15 sep. /MOLDPRES/. Iurie Scripnic este noul secretar de stat la Ministerul Agriculturii. Candidatura acestuia a fost aprobată astăzi de Cabinetul de miniștri, comunică MOLDPRES.

Șeful de la MAIA, Viorel Gherciu, a menționat în cadrul ședinței că Scripnic are o vastă experiență în domeniul producerii și promovării producției de origine animală.

„A deținut mai multe funcții manageriale aferente acestui segment. Are licență în economie și zootehnie, fiind antrenat în activități științifico-didactice în calitate de lector, prodecan al Facultății de Zootehnie și Biotehnologie a Universității Agrare de Stat (UASM)”, a spus Gherciu.

Tot astăzi, Executivul a aprobat cererea de demisie a lui Vasile Șarco din funcția de șef al Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor.

De asemenea, Cabinetul de miniștrii a aprobat o serie de numiri în funcțiile de șefi ai oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat.

img21006776

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!