ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii prognozează înghețuri pentru următoarele zile

08:44 | 20.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 20 sep. /MOLDPRES/. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că în perioada 21-24 septembrie se prevăd înghețuri cu intensitatea de până la -1..-3°С, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, toamna îşi intră în drepturi. Pentru ziua de astăzi, meteorologii prognozează cer variabil, noros pe alocuri, și o umiditate a aerului de 60%. Vântul va sufla cu circa 18 km/oră, din direcţia nord-vest.

Temperatura aerului va atinge ziua maxime de până la 14 grade Celsius la nord şi 17 de grade Celsius în zonele din centru. La sudul țării va fi mai cald, termometrele indicând până la 20 de grade Celsius.

Noaptea, la nordul țării temperaturile nu vor depăşi valoarea de 6 grade Celsius, în raioanele din centru termometrele vor indica maxime de 8 grade Celsius, iar maximele termice din sudul Republicii Moldova vor fi 10 grade Celsius.

Conform SHS, vremea se va răci treptat pe parcursul întregii săptămâni.

Foto: SHS

img21006868

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!