ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasadorul Republicii Populare Chineze își încheie misiunea în Republica Moldova

12:17 | 20.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 sep. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, l-a primit astăzi în vizită de rămas bun pe ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al MAEIE.

„Am apreciat dezvoltarea intensă și dinamică a relațiilor dintre țările noastre pe parcursul celor șase ani de mandat. Am mulțumit, cu acest prilej, pentru asistență oferită Republicii Moldova pentru combaterea pandemiei de COVID-19", a declarat ministrul Nicu Popescu în cadrul întrevederii.

Totodată, șeful diplomației moldovene a exprimat aprecierea pentru contribuția personală pe care ambasadorul Zhang Yinghong a avut-o pe durata mandatului la dezvoltarea relațiilor bilaterale și i-a dorit succes în activitatea viitoare.

Foto: MAEIE

img21006885

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!