ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol a pierdut în fața celor de la Real Madrid

08:15 | 25.11.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 25 nov. /MOLDPRES/. Campioana Republicii Moldova la fotbal, Sheriff Tiraspol, a cedat aseară, pe stadionul din Tiraspol, în fața echipei spaniole Real Madrid cu 0-3, transmite MOLDPRES.

Faza a cincea a grupelor preliminare a Ligii Campionilor se apropie de sfârșit, iar în clasamentul grupei D conduce Real Madrid, cu 12 puncte. Urmează Inter (10), Sheriff (6) și Șahtior (1). Pentru tiraspoleni urmează ultimul meci din grupă, în deplasare cu Șahtior Donețk, pe 7 decembrie.

Astfel, Real Madrid și Inter Milano s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar Sheriff Tiraspol va juca în runda eliminatorie a Ligii Europei.

La data de 13 decembrie, prin tragere la sorți, vor fi stabilite echipele adversare din runda eliminatorie a Ligii Europei, iar meciurile vor avea loc pe 17 și 24 februarie 2022.

Foto: fmf.md

img21009033

img21009033

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!