ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de externe Nicu Popescu a avut o întrevedere cu ambasadorii statelor membre ale UE

12:19 | 25.11.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 nov. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, i-a primit astăzi la Ministerul de Externe pe ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditați în Republica Moldova, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al MAEIE.

„Am mulțumit pentru deschiderea din partea capitalelor europene pentru aprofundarea cooperării în domeniile sănătății, conectivității digitale, de transport, energetice și un dialog mai strâns în domeniul securității", a spus vicepremierul Nicu Popescu.

În cadrul întrevederii, diplomații au discutat despre agenda europeană, implementarea Acordului de Asociere, rezultatele vizitelor recente la Bruxelles și în statele membre, pregătirea Summit-ului Parteneriatului Estic, care va fi desfășurat în luna decembrie a acestui an, precum și alte subiecte de actualitate în plan regional și internațional.

Foto: MAEIE

img21009046

img21009046

img21009046

img21009046

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!