ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol a suferit prima înfrângere în actuala ediție a Ligii Campionilor

08:56 | 03.08.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Sheriff Tiraspol a suferit prima înfrângere în actuala ediție a Ligii Campionilor, după ce a cedat aseară pe teren propriu în fața cehilor de la Viktoria Plzen, scor 1-2, în prima manșă din turul 3 preliminar al competiției, transmite MOLDPRES.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), returul se va juca pe 9 august, ora 20:00, pe Stadion města Plzně - Plzen.

„Învingătoarea dublei manșe va accede în play-off-ul Ligii Campionilor și va juca pe 16-17 august, în deplasare, împotriva câștigătoarei meciului Qarabağ (Azerbaidjan )/Ferencvárosi TC (Ungaria). Returul va avea loc pe 23-24 august la Chișinău”, indică FMF.

Dacă va pierde duelul cu Viktoria, galben-negrii își vor continua parcursul în Liga Europei, cu învinsa perechii Crvena zvezda (Serbia) - FC Pyunik (Armenia).

Foto: FC Sheriff

img22005814

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!