ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Medalii pentru R. Moldova la Campionatul European de Kickboxing WAKO

12:21 | 04.09.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 4 sep. /MOLDPRES/. Sportivii din Republica Moldova au obținut șase medalii de aur, șase medalii de argint și trei medalii de bronz la Campionatul European de Kickboxing WAKO între Juniori, Cadeți și Copii, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării (MEC), pe locul I s-au clasat sportivii Eduard Cincilei, Dan Stoian, Liubovi Fillipov, Dmitrii Venger, Chiril Saprighin și Daniil Maximenco. Locul II a fost ocupat de Evelina Bojoc, Patric Petranici, Stanislav Sirbu, Ion Cotur, Alexadr Bordian și Ilia Hanchevici. Locul III a fost obținut de Ivan Raischi, Igor Cherdivar și Alexei Cilei.

Sportivii au fost ghidați de antrenorii Ruslan Costiuc, Serghei Sedoi, Radu Pahom, Piotr Coltuc, Ruslan Metachi și Igor Baibara.

Campionatul European de Kickboxing WAKO între Juniori, Cadeți și Copii s-a desfășurat în perioada 25 august - 2 septembrie 2023, la Istanbul, Turcia. Republica Moldova a fost reprezentată la competiție de 24 de sportivi. 

Foto: MEC

img23006915

img23006915

img23006915

img23006915

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!