ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În PMAN din capitală se va desfășura „Maratonul de Crăciun”

13:42 | 14.12.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. În Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din capitală se va desfășura sâmbătă „Maratonul de Crăciun”. Evenimentul sportiv are loc în contextul sărbătorilor de iarnă și este organizat în parteneriat cu primăria capitalei, informează MOLDPRES.

Startul cursei va fi la ora 12:00, iar distanța ce urmează să o parcurgă participanții este de 3 km. Itinerarul va fi parcurs împreună cu personaje din povești precum: elfi, reni, unicorni, clovni și căpcăuni, iar toți participanții la Maratonul de Crăciun vor primi daruri.

Copiii până la 12 ani trebuie să fie însoțiți de către părinți la cursă. Costul participării pentru o persoană este 300 de lei. Setul de echipament de start include: numărul de participare, căciuliță de crăciun și geanta în care vor fi adunate cadouri.

De asemenea, în zona expo va răsuna muzica, vor fi distracții, băuturi fierbinți și gustări.

img23010165

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!