ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mariana Draguțan a obținut medalia de argint la Campionatele Europene de lupte

09:20 | 16.02.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 16 feb. /MOLDPRES/. Sportiva Mariana Draguțan a intrat în posesia medaliei de argint la Campionatele Europene de lupte, rezervate seniorilor, care se desfășoară la București, România, transmite MOLDPRES.

Discipola antrenorilor Petru și Andrei Chiperi și-a inclus în palmares titlul de vicecampioană continentală, după ce a trecut în sferturile de finală de adversara din Ungaria (2-0), iar în semifinale a învins-o pe sportiva din Polonia (6-5). În finala categoriei de până la 55 kg, Mariana Draguțan a cedat în fața luptătoarei din România, Andreea Beatrice Ana.

Aceasta este a treia medalie obținută de lotul național de lupte la Campionatul European, rezervat seniorilor, după ce anterior Artiom Deleanu (55kg) și Victor Ciobanu (60 kg) au cucerit medaliile de aur, și respectiv argint, în proba de lupte greco-romane.

img24001117

img24001117

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!