ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sergiu Spoială va asigura interimatul funcției de administrator al Aeroportului Internațional Chișinău

17:51 | 19.02.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. Sergiu Spoială va asigura interimatul funcției de administrator al Aeroportului Internațional Chișinău. Anunțul a fost făcut astăzi de Agenția Proprietății Publice (APP), transmite MOLDPRES. 

Sergiu Spoială este în prezent șef al Departamentului administrativ în cadrul întreprinderii.

„Astăzi este ultima zi de mandat a lui Constantin Vozian în calitate de administrator al Aeroportului Internațional Chișinău. Începând de mâine, pentru o perioadă de tranziție, interimatul funcției de administrator al Î.S. „Aeroportul Internațional Chișinău” va fi preluat de către Sergiu Spoială, actual șef al Departamentului administrativ în cadrul întreprinderii”, a comunicat APP. 

Decizia APP vine după ce, pe 6 februarie curent, administratorul interimar al Aeroportului Internațional Chișinău, Constantin Vozian, și-a anunțat demisia.

img24001200

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!