ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Cristina Gherasimov a avut o convorbire telefonică cu ministrul pentru Afaceri Europene al Ungariei

07:51 | 20.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut luni o convorbire telefonică cu János Bóka, ministrul pentru Afaceri Europene al Ungariei, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare a Guvernului.

Oficialii au discutat despre progresele Republicii Moldova în implementarea celor trei recomandări ale Comisiei Europene. De asemenea, a fost abordat subiectul privind demararea procesului de evaluare a compatibilității legislației naționale cu cea a blocului comunitar și următorii pași pe care Republica Moldova trebuie să-i întreprindă, în acest sens, pe parcursul următoarelor luni.

La final, viceprim-ministrul Cristina Gherasimov a mulțumit pentru sprijinul ferm al Ungariei față de parcursul european al Republicii Moldova.

img24001210

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!