ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, va efectua o vizită de lucru la Bruxelles

13:53 | 20.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 20 feb. /MOLDPRES/. În perioada 21-22 februarie curent, viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, va efectua o vizită de lucru la Bruxelles, informează MOLDPRES.

Oficialul va fi însoțit de colegi de la Ministerul Justiției și alte instituții de resort, responsabile pentru analiza legislației UE în domeniul justiției și a drepturilor fundamentale.

În marja vizitei, viceprim-ministrul Cristina Gherasimov va avea întrevederi cu Oliver Varhelyi, comisarul european pentru vecinătate și extindere, și cu Gert Jan Koopman, directorul general al Direcției Generale Vecinătate și Negocieri privind Extinderea.

Cristina Gherasimov a efectuat ultima vizită de lucru la Bruxelles pe 7 februarie curent. Atunci a fost dat startul procesului de evaluare a gradului de conformitate a legislației naționale cu cea a Uniunii Europene.

 

img24001238

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!