ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Foști angajați ai structurilor de forță au fost reținuți de oamenii legii

15:24 | 07.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 7 mar. /MOLDPRES/. Foști angajați ai instituțiilor de forță au fost reținuți, fiind bănuiți că ar fi implicați în finanțarea ilegală a anumitor partide. Anunțul a fost făcut astăzi de șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu și șeful PA, Veronica Dragalin, în cadrul unei conferințe de presă, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate,  în apartamentul unde au fost reținute persoanele au fost găsiți peste 600 mii de lei. Banii urmau să fie utilizați pentru achitarea protestelor anterioare, organizate de o anumită formațiune politică și pentru achitarea unor proteste ce urmau să aibă loc ieri la București.

Cernăuțeanu a menționat că peste 200 de persoane urmau să organizeze proteste la București și să compromită reuniunea la care a participat și conducerea R. Moldova. Protestatarii urmau să fie plătiți cu sute de euro de un partid politic.

img24001663

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!