ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Alexei Navalnîi ar fi fost „otrăvit încet, în colonia penală”

10:53 | 10.03.2024 Categorie: Externe

Chişinău, 10 mar. /MOLDPRES/. Opozantul rus Alexei Navalnîi ar fi fost ,,otrăvit încet în colonia penală”, unde a fost deținut. Avocatul său, Olga Mihailova, susţine acest lucru, spunând că Navalnîi i-a spus asta în aprilie anul trecut:

„Uite, mi-e frică să nu par paranoic, dar se pare că mă otrăvesc încet, aici”. Mihailova a spus că a fost condamnată la închisoare tocmai din cauza unei conversaţii interceptate cu Navalnîi în colonie, în timpul căreia politicianul şi-a exprimat îngrijorarea. 

Părinţii regretatului lider al opoziţiei ruse, Alexei Navalnîi, le-au mulţumit numeroşilor ruşi care şi-au adus omagiu la mormântul fiului lor, într-un mesaj postat sâmbătă de văduva politicianului, Iulia Navalnaia, conform Mediafax.

img24001692

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!