ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fotografia lui Navalny echivalată cu „simboluri extremiste”

14:58 | 10.03.2024 Categorie: Externe

Chişinău, 10 mar. /MOLDPRES/. Fotografia lui Navalny a fost echivalată cu „simboluri extremiste”. Curtea din Murmansk a considerat o fotografie a politicianului Alexei Navalny fără semnături sau sloganuri ca fiind un simbol al unei „organizații extremiste”, a remarcat Novaya Gazeta.

„Afișarea în public a unei fotografii cu Navalnîi este propagandă de accesorii și un simbol al unei organizații extremiste”, a decis judecătorul Tribunalului Oktyabrsky din Murmansk, Roman Girich, hotărând cu privire la cazul administrativ al Marina-Victoria Nagornykh, care ar fi postat o fotografie. a lui Navalny pe un copac lângă o clădire de locuințe. Femeia a fost condamnată la 7 zile de arest.

În martie, instanțele din cel puțin patru regiuni ale Rusiei au echivalat deja numele de familie „Navalny” cu simbolurile unei organizații extremiste, luând decizii în cazurile de încălcări administrative emise participanților la acțiuni în memoria lui Alexei Navalny.

 

img24001694

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!