ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa mobilă a ASP va presta servicii de documentare cetăţenilor moldoveni aflaţi în Franţa

11:08 | 12.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 12 mar. /MOLDPRES/. Reprezentanții Agenției Servicii Publice (ASP) se vor afla, în perioada 12 – 29 martie 2024, într-o misiune de lucru în orașul Paris, Franța. Împreună cu funcționarii Ambasadei Republicii Moldova în Franța, aceștia vor oferi servicii de eliberare a actelor de identitate și de stare civilă, transmite MOLDPRES.

„Cetățenii Republicii Moldova care se află pe teritoriul Republicii Franceze și care au nevoie să-și reînnoiască buletinele de identitate și/sau pașapoartele, actele de stare civilă vor putea apela la serviciile echipei mobile a ASP la Paris”, indică Agenția.

Informația detaliată privind lista de acte necesare pentru documentare, programarea la serviciile echipei ASP în Franța poate fi accesată pe pagina Ambasadei Republicii Moldova în Franța / Ambassade de Moldavie en France https://franta.mfa.gov.md/ 

img24001739

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!