ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit la Cahul cu mai mulți primari și aleși locali din regiune

20:07 | 15.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. În vizita de lucru pe care a întreprins-o la Cahul, Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu mai mulți primari și consilieri din regiune. Șefa statului a subliniat că că viitorul european al Republicii Moldova depinde, în primul rând, de implicarea fiecărui ales local și de munca acestuia la nivel local iar faptul că în acest raion, doar prin Programul „Satul european” au fost realizate proiecte de peste 84 de milioane de lei, este încurajator, transmite MOLDPRES.

Orașul Cahul reprezintă un model de succes de dezvoltare locală sprijinită de Uniunea Europeană, îndeosebi de România. Aici au fost realizate mai multe proiecte pentru îmbunătățirea infrastructurii, aprovizionarea cu apă și canalizare sau renovarea instituțiilor de învățământ. Președintele Maia Sandu a apreciat munca depusă de edilul localității și a semnat un decret prin care îi conferă un titlu onorific.

„I-am mulțumit primarului Nicolae Dandiș pentru că, pe parcursul celor trei mandate consecutive, a contribuit la confortul cahulenilor. În semn de recunoștință, pentru promovarea reformelor și democrației la nivel local, i-am înmânat „Ordinul de Onoare” al Republicii Moldova”, a  precizat șefa statului.

img24001871

img24001871

img24001871

img24001871

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!