ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Georgia s-a calificat în premieră la Campionatul European

10:11 | 27.03.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. Naționala de fotbal a Georgiei a obținut pentru prima dată calificarea la un Campionat European, după ce a învins echipa națională a Greciei cu 4-2 în loviturile de departajare, marți seara, la Tbilisi, într-un meci de play-off pentru EURO 2024, scrie Agerpres, citată de MOLDPRES.

Echipa condusă de antrenorul francez Willy Sagnol va juca în Grupa F în cadrul turneului final din Germania (14 iunie - 14 iulie), alături de echipele naționale ale Portugaliei, Turciei și Cehiei.

Niciuna dintre echipe nu a reușit să înscrie în timpul regulamentar sau al prelungirilor (0-0), astfel că totul s-a decis la loviturile de departajare. Pentru gazde, au transformat Ghiorghi Kocioraşvili, Zuriko Davitaşvili, Laşa Dvali şi Nika Kvekveskiri, în timp ce pentru greci au înscris Georgios Masouras şi Andreas Bouchalakis.

img24002170

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!