ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PAS a anunțat despre excluderea din partid a deputatului Victoria Cazacu

13:33 | 03.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 3 apr. /MOLDPRES/. Biroul permanent național al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat astăzi despre excluderea din formațiune a deputatului Victoriei Cazacu, comunică MOLDPRES.

Totodată, Biroul permanent național al PAS a solicitat repetat depunerea mandatului de deputat primit de la alegătorii PAS în scrutinul parlamentar din iulie 2021.

“PAS și-a asumat lupta împotriva corupției drept principiu de bază și nu va tolera asemenea cazuri în interiorul partidului”, se spune în comunicatul emis de formațiune.

La 1 aprilie, liderul formațiunii, Igor Grosu, a anunțat că depunerea mandatului de către deputatul Victoria Cazacu este necesară. Declarația a fost făcută după ce Centrul Național Anticorupție (CNA) a informat despre percheziții la Aeroport într-un dosar de corupție și luare de mită care ar viza fiica unui parlamentar.

Alesul poporului, Victoria Cazacu nu a venit până la această oră cu o reacție la acest subiect.

img24002362

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!