ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 400 de militari ai Armatei Naționale au donat sânge

12:32 | 29.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 29 apr. /MOLDPRES/. Militari și angajați civili ai Armatei Naționale s-au alăturat campaniei de donare a sângelui cu genericul „Să fim mai buni și să dăruim din suflet!”, comunică MOLDPRES.

Potrivit șefului Direcției medico-militare, Sergiu Cîrlan, militari prin contract, soldați în termen, angajați civili dar și studenți ai Academiei Militare „Alexandru cel Bun”, au donat sânge la punctele de colectare organizate în unitățile militare din centrul, nordul și sudul țării.

Activitatea s-a desfășurat în perioada 28 martie - 23 aprilie curent, conform Programului național de securitate transfuzională şi autoasigurare a ţării cu produse sangvine pentru anii 2023-2027.

img24003137

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!