ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Profesorii și studenții Academiei „Ștefan cel Mare” au participat la Târgul de oferte educaţionale ale universităţilor din R. Moldova

17:17 | 29.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 29 apr. /MOLDPRES/. Profesorii și studenții Academiei „Ștefan cel Mare” au participat la Târgul de oferte educaţionale ale universităţilor din Republica Moldova, organizat în cadrul evenimentului de promovare a profesiei pedagogice „Fii PRO! Alege să fii profesor!”, informează MOLDPRES.

În cadrul târgului, reprezentanții instituției au organizat un stand expozițional cu materiale informative în vederea promovării instituției atât în mediul interuniversitar, cât și în societate, fiind prezentate ofertele educaționale pentru anul de studii 2024-2025. Totodată, a fost expus şi echipamentul de intervenţie şi mijloace speciale aferente, echipamentul de tehnică criminalistică, colecţia de chipiuri poliţieneşti şi expoziţia de carte, care a inclus lucrările realizate de cadrul profesoral-didactic al academiei şi ediţiile periodice ale revistelor acreditate în cadrul instituţiei.

Pe parcursul evenimentului, profesorii și studenții academiei au discutat cu elevii despre perspectivele formării profesionale în cadrul programelor de studii oferite de către Academia „Ștefan cel Mare” și despre perspectivele dezvoltării unei cariere în domeniul afacerilor interne.

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării în cadrul Săptămânii Educaţiei, la care au participat peste 3000 de absolvenţi de liceu din întreaga ţară, pentru a afla informaţii expuse de cele 13 universităţi din țară. 

img24003152

img24003152

img24003152

img24003152

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!