ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Finanțelor atenționează asupra unei tentative de înșelăciune

12:46 | 02.05.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 2 mai. /MOLDPRES/. Ministerul Finanțelor avertizează despre scrisori false transmise din numele instituției cu scop de înșelăciune, care se manifestă prin pretinsa solicitare de a achita impozitul pe venit, urmare a blocării unor transferuri financiare, transmite MOLDPRES.

Ministerul Finanțelor a precizat că nu a contactat și nu va contacta prin responsabilii săi persoane private în vederea solicitării unor asemenea acțiuni sau a datelor personale și/sau financiare.

În cazul recepționării unor astfel de notificări, cetățenii sunt îndemnați să informeze imediat organele de drept și Ministerul Finanțelor, sau alte instituții vizate. 

img24003240

img24003240

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!