ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Incendiu pe teritoriul unei foste vinării din capitală

14:21 | 02.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 2 mai. /MOLDPRES/. Un butoi de dimensiuni mari de pe teritoriul unei foste vinării din sectorul Botanica al capitalei a fost cuprins astăzi de flăcări, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, a menționat că pompierii au fost alertați pentru a lichida un incendiu izbucnit pe teritoriul unei foste vinării de pe strada Grenoble 163/2. 

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:39. Pentru lichidarea flăcărilor au fost îndreptate trei echipe de salvatori și pompieri. Aceștia au stabilit că focul a cuprins un butoi de dimensiuni mari, pentru păstrarea vinului. Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului la ora 14:04. În prezent, pompierii lucrează la fața locului pentru lichidarea completă a focului. Victime nu au fost raportate”, a subliniat Liliana Pușcașu.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

 

img24003248

img24003248

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!