ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

EcoContact atenţionează asupra subiectului schimbărilor climatice

10:49 | 03.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 3 mai. /MOLDPRES/. Una dintre sărbătorile de mediu din luna mai este dedicată acțiunilor pentru climă. În acest context, Asociaţia EcoContact, în cadrul campaniei de informare și conștientizare asupra problemelor de mediu, atrage atenția asupra subiectului schimbărilor climatice, transmite MOLDPRES.

„Vă îndemnăm să întreprindeți acțiuni mici pentru un impact considerabil în atenuarea schimbărilor climatice. Sunt acțiuni de care trebuie să ținem cont zilnic, cu mai multă implicare”, menţionează EcoContact.

Sursa citată atenţionează asupra mai multor acţiuni în acest sens: gestionați responsabil apa; plantați copaci și verdeață; sortați deșeurile; reduceți, reciclați, reutilizați; optați pentru transport verde; mergeți pe jos sau cu bicicleta; economisiți energie - economisiți bani; fiți responsabili, cu grijă față de ziua de mâine.

Ziua acţiunilor pentru climă este marcată în fiecare an pe 15 mai.

 

img24003269

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!