ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

IGP prognozează flux sporit de transport pe toate direcțiile de ieșire din Chișinău

14:08 | 03.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 3 mai. /MOLDPRES/. Inspectoratul General al Poliției (IGP) a anunțat că astăzi, până la ora 21:00, și mâine, până la ora 12:00, se prognozează flux sporit de transport pe toate direcțiile de ieșire din Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit IGP, polițiștii vor fi implicați în fluidizarea transportului și vor oferi suport șoferilor.

„La necesitate, va fi aplicată circulația pe bandă reversibilă, în special spre Orhei, Ialoveni, Hâncești și Anenii Noi”, a precizat IGP.

Totodată, pe data de 6 mai, până la ora 12:00, în scopul dirijării fluxului sporit de transport, va fi aplicat același algoritm de activitate.

De asemenea, datele Poliției de Frontieră arată că, în perioada imediat următoare, se va înregistra o majorare semnificativă și a numărului de traversări ale frontierei. 

img24003283

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!