ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit cu Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove

16:12 | 03.05.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 mai. /MOLDPRES/. Președinta Maia Sandu s-a întâlnit azi cu Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale. 

Discuția a avut loc în contextul Sfintelor Sărbători de Paști și s-a referit la bucuria Învierii și reunirea familiilor în această perioadă, dar și la importanța unității, a bunei înțelegeri și a grijii față de aproapele nostru.

Șefa statului l-a îndemnat pe Înaltpreasfinţia Sa să contribuie la menținerea Păcii din țara noastră și din toată lumea. Creştinismul este o religie a Păcii, a Toleranţei şi a Iubirii aproapelui.

img24003288

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!