ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliția de Frontieră: Toate punctele de trecere a frontierei funcționează în mod normal, cu un flux echilibrat în ambele direcții de deplasare

09:53 | 04.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 4 mai. /MOLDPRES/. Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF) a anunțat în dimineața zilei de astăzi, către ora 09.00, că toate punctele de trecere a frontierei funcționează în mod normal, cu un flux echilibrat în ambele direcții de deplasare, transmite MOLDPRES. 

IGPF a precizat că pentru a exclude formarea rândurilor și creșterea semnificativă a timpilor de așteptare, la linia de control vor interveni mai mulți polițiști de frontieră și vameși, vor fi deschise toate arterele de control și suplinit numărul de echipamente speciale.

În funcție de necesitate, călătorii pot apela la call-center-ul Poliției de Frontieră (022 259 717) pentru a primi consultații privind regulile de traversare și alte informații publice.

De asemenea, fiecare călător cu acces la internet poate verifica situația din punctele de trecere accesând border.gov.md la rubrica TRAFIC ONLINE. În același timp, este important să se verifice în prealabil validitatea documentului pentru a evita întreruperi neplăcute ale călătoriei.

img24003297

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!