ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului, de Paști: „Să ne ținem împreună, să fim alături de cei dragi și să credem în Republica Moldova și oamenii ei”

10:30 | 05.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 5 mai. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a transmis astăzi un mesaj cu prilejul Învierii Domnului Isus Hristos. Să ne ținem împreună, să fim alături de oamenii dragi și să credem în Republica Moldova și oamenii ei, a afirmat Igor Grosu, transmite MOLDPRES. 

„Acum, de Paște, când ne adunăm grămăjoară pentru a coace cozonac, pentru a vopsi ouă, sau pentru a merge la slujba de Înviere, să ne aducem aminte de lucrurile care ne unesc și ne bucură. Să ne aducem aminte de momentele frumoase din copilărie, de tradițiile noastre, de cei dragi care nu mai sunt printre noi sau care sunt în dificultate. Să vorbim de prezent, să prețuim pacea și libertatea, să fim încrezători și cu speranța că vom reuși, că împreună putem construi un viitor demn și în pace pentru toți copiii Moldovei. Sărbători luminate tuturor!”, a spus șeful Legislativului. 

Creștinii ortodocși din țara noastră și din întreaga lume sărbătoresc azi Paștele.

img24003307

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!