ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O persoană a murit în urma unui incendiu izbucnit în capitală

16:57 | 05.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 5 mai. /MOLDPRES/. Pompierii din municipiul Сhișinău au fost solicitați în după amiaza zilei de astăzi să intervină la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un bloc de locuit din capitală. În timpul intervenției, în bucătăria apartamentului a fost depistată o persoană decedată, comunică MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:22. Potrivit primelor informații, focul a cuprins balconul unui apartament de la etajul 4. La fața locului, pentru stingerea arderii au intervenit trei echipe de salvatori. Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 15:37.

La moment, forțele IGSU continuă să lucreze la fața locului pentru lichidarea completă a incendiului.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore pompierii și salvatorii au intervenit în 74 situații de risc.

img24003314

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!