ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Cristina Gherasimov efectuează o vizită de lucru în Ungaria și Austria

19:40 | 06.05.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 6 mai. /MOLDPRES/. Săptămâna Europei începe, pentru viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, cu o vizită de lucru la Budapesta și Viena, informează MOLDPRES. 

Astăzi, Cristina Gherasimov va discuta cu oficiali maghiari despre prioritățile de pe agenda europeană a țării noastre în contextul preluării de către Ungaria, la 1 iulie 2024, a Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Potrivit Direcției comunicare a Guvernului, marți, parcursul european al Republicii Moldova și pașii făcuți pentru a deveni membri ai UE va fi abordat la întrevederile de la Guvernul și Parlamentul Austriei.

Tot mâine, viceprim-ministra pentru integrare europeană de la Chișinău va vorbi despre aspirațiile noastre europene în deschiderea evenimentului „Ziua Europei 2024. Istoria de succes a extinderii - conectând trecutul și viitorul”.

img24003323

img24003323

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!